masažni salon z tradicijo

Hiša Tajskih Masaž

Masažni salon Hiša Tajskih Masaž se nahaja na Celovški cesti 34, nasproti Hale Tivoli v Ljubljani

VRSTE IN OPIS MASAŽ

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

S terapevtskimi tehnikami, razteznimi vajami in pritiskom na energijske točke bomo sprostili vaše telo po težkih fizičnih naporih. Masaža je namenjena hitrejši regeneraciji, saj izboljšuje pretok krvi in pripomore k večji gibljivosti sklepov.

TAJSKA MASAŽA Z OLJI

Energijski pretok v telesu je eden izmed temeljnih pogojev za dobro počutje. Energijske blokade vam bomo odpravili s sprostitveno masažo z aromatičnimi olji. Počutili se boste kot prerojeni in utrujenost bo postala preteklost. Naravna olja bodo vašo kožo napela in ji povrnila mladosten videz.

TAJSKA MASAŽA s TOPLIMI ZELIŠČI

S toplimi zelišči bomo razstrupili vaše telo. Masaža vas bo popeljala v svet opojnih arom in vam s toplino dotika pričarala svet savne. S terapevtskimi prijemi bomo odpravili bolečine v mišicah in sklepih. Masažo priporočamo tudi športnikom, saj s spodbujanjem prekrvavitve odpravimo napetost še tako obremenjenih mišičnih tkiv.

V času COVID 19, masaže s toplimi zelišči ne izvajamo. Hvala za razumevanje.

TAJSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN/ALI DLANI

Z različnimi tehnikami masaže in pritiskom na refleksne točke bomo uravnovesili vaše telo ter vzpostavili energijski pretok. Vaše telo bomo globoko sprostili, ga razstrupili, mu povečali prekrvavitev in zvišali naravno odponost. Nemoten pretok energije bo izboljšal delovanje notranjih organov in tako odpravil številne zdravstvene težave.

TAJSKA MASAŽA GLAVE, OBRAZA, DEKOLTEJA, VRATU, RAMEN IN HRBTA S TOPLIMI ZELIŠČI

Masaža bo odpravila glavobole, sprostila vaše telo, pomagala učvrstiti kožo in zmanjšala gube. Topla olja bodo vaši koži povrnila prožnost in mehkobo. Masaža deluje izredno antistresno in sprostitveno.

TAJSKA MASAŽA ZA NOSEČNICE

Med čakanjem na novorojenčka vam bomo olajšali bolečine v hrbtu in zmanjšali zastajanje vode v telesu. Masaža vpliva na boljše počutje in blagodejno deluje na telo. S tehnikami limfne drenaže bomo vašemu telesu pomagali odvesti odvečno vodo.

TAJSKA ŠPORTNA MASAŽA

Tajska športna masaža za otroke je namenjena otrokom do 15. leta starosti, ki se ukvarjajo s športom. Učinki tajske športne masaže za otroke so sprostitev mišic in sklepov ter izboljšano splošno počutje in telesna pripravljenost.

INFRA RDEČA SAVNA

V sklopu masaže vam ponudimo tudi oddih v infra rdeči savni. 

Vabljeni

Za rezervacije nas prosimo pokličite ali nam pišite