masažni salon z tradicijo

Hiša Tajskih Masaž

Masažni salon Hiša Tajskih Masaž se nahaja na Celovški cesti 34, nasproti Hale Tivoli v Ljubljani

VRSTE IN OPIS MASAŽ

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

S terapevtskimi tehnikami, razteznimi vajami in pritiskom na energijske točke bomo sprostili vaše telo po težkih fizičnih naporih. Masaža je namenjena hitrejši regeneraciji, saj izboljšuje pretok krvi in pripomore k večji gibljivosti sklepov.

TAJSKA MASAŽA Z OLJI

Energijski pretok v telesu je eden izmed temeljnih pogojev za dobro počutje. Energijske blokade vam bomo odpravili s sprostitveno masažo z aromatičnimi olji. Počutili se boste kot prerojeni in utrujenost bo postala preteklost. Naravna olja bodo vašo kožo napela in ji povrnila mladosten videz.

TAJSKA MASAŽA GLAVE, OBRAZA, DEKOLTEJA, VRATU, RAMEN IN HRBTA

Masaža bo odpravila glavobole, sprostila vaše telo, pomagala učvrstiti kožo in zmanjšala gube.

TAJSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN/ALI DLANI

Z različnimi tehnikami masaže in pritiskom na refleksne točke bomo uravnovesili vaše telo ter vzpostavili energijski pretok. Vaše telo bomo globoko sprostili, ga razstrupili, mu povečali prekrvavitev in zvišali naravno odponost. Nemoten pretok energije bo izboljšal delovanje notranjih organov in tako odpravil številne zdravstvene težave.

TAJSKA ŠPORTNA MASAŽA

Tajska športna masaža za otroke je namenjena otrokom do 15. leta starosti, ki se ukvarjajo s športom. Učinki tajske športne masaže za otroke so sprostitev mišic in sklepov ter izboljšano splošno počutje in telesna pripravljenost.

TAJSKA MASAŽA ZA NOSEČNICE

Med čakanjem na novorojenčka vam bomo olajšali bolečine v hrbtu in zmanjšali zastajanje vode v telesu. Masaža vpliva na boljše počutje in blagodejno deluje na telo. S tehnikami limfne drenaže bomo vašemu telesu pomagali odvesti odvečno vodo.

INFRA RDEČA SAVNA

V sklopu masaže vam ponudimo tudi oddih v infra rdeči savni. 

Vabljeni

Za rezervacije nas prosimo pokličite ali nam pišite