masažni salon z tradicijo

Hiša Tajskih Masaž

Masažni salon Hiša Tajskih Masaž se nahaja na Celovški cesti 34, nasproti Hale Tivoli v Ljubljani

Hiša Tajskih Masaž - Nang

Moje ime je Dokchan Songphak – Nang. Po poklicu sem terapevtska maserska tajskih masaž. Specializirana sem v izvedbi klasičnih tajskih masažnih tehnik, ki pomagajo ljudem pri zmanjševanju bolečin v hrbtu, vratu in okončinah.

Rodila sem se na Tajskem, v prekrasni zeleni pokrajini na severu države. Že v otroštvu sem se navdušila nad masažami, zato sem že takrat začela z vadbo, nekaj let kasneje pa sem se vpisala v znano šolo masaž Udonthani, ki sem jo tudi uspešno dokončala. Kmalu za študijem so me povabili na delo v Slovenijo, kjer sem 4 leta delala v Termah Olimje.

Ker sem se v času, ko sem živela v Sloveniji zaljubila v vašo deželo, sem se leta 2014 odločila, da odprem v Ljubljani lastni masažni salon. Moje stranke se med seboj razlikujejo. Marsikatera prihaja na masaže le za sprostitev, medtem ko druge prihajajo zaradi različnih bolečin. Veliko obiskovalcev salona se ukvarja z aktivnim športm in so zaradi tega bili v preteklosti poškodovani. Prijemi tajske masaže so primernu tudi za njih. S pravo masažo lahko dosežemo čudeže, saj z njo pospešimo cirkulacijo krvi po telesu, sprostimo mišice, pozdravimo ponavljajoče se bolečine v hrbtu itd.

Vesela sem, da se ukvarjam z delom v katerem sem dobra in s katerim lahko pomagam svojim strankam.

Dokchan Songphak - Nang

Terapevtska maserka

Galerija

Diplome IN PRIZNANJA

Osnovni podatki

Hiša tajskih masaž

Dokchan Songphak s.p
Celovška cesta 34,
1000 Ljubljana

Matična št.: 6481060000
Davčna št.: 72430591
Davčni zavezanec: NE

TRR: SI56 6100 0000 6097 961 (Delavska hranilnica d. d. Ljubljana)

Vabljeni

Za rezervacije nas prosimo pokličite ali nam pišite